در این آموزش کاربردی، با دستور تهیهی سس خردل خانگی ترکیبی ساده و خوشطعم که با مواد اولیهی قابل دسترس تهیه میشود آشنا میشوید. این سس مناسب برای همراهی انواع ساندویچ، فلافل، سالاد، مرغ و غذاهای فستفودی است.
مواد لازم سس خردل
دانه خردل زرد یا سفید: ۱ و ۱/۲ لیوان فرانسوی دستهدار
آب: ۳ لیوان فرانسوی دستهدار
سرکه: ۱/۲ لیوان فرانسوی دستهدار
نمک: ۱ قاشق غذاخوری
عسل: ۲ قاشق غذاخوری
پودر زردچوبه: ۱/۲ قاشق چایخوری
پاپریکا قرمز: ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر سیر: ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر پیاز: ۱/۴ قاشق چایخوری
دارچین: ۱/۵ قاشق چایخوری
پودر تخم خردل زرد مزید، ادویهای معطر و خوشطعم برای افزودن طعمی خاص به انواع غذاهاست. با استفاده از این پودر، طعمی تازه و متفاوت را در خانه تجربه کنید. همین حالا سفارش بده و تفاوت را بچش!




