تتبيلة مزيد بالملح والفلفل هي سرّ اللذة في أي طبق! بنكهتها الفريدة وتوازنها المثالي بين الملح والفلفل، تُحوّل كل لقمة إلى تجربة ممتعة. جرّبها الآن وأضفِ على أطباقك لونًا ورائحةً جديدة!
تفت پیاز یکچهارم مقدار کره را در ماهیتابه ذوب کنید. پیاز خرد شده را اضافه کرده و فقط در حد سبک شدن تفت دهید.
اضافه کردن سبزیجات و طعمدهندهها ترخون، جعفری، ساژ، ریحان، گردو، کیپرز، آنچویی یا ماهی تن، جوز هندی، خردل و نمک فلفلی را اضافه کنید. کمی تفت دهید تا عطرشان آزاد شود.
اضافه کردن مایعات سرکه سیب و آبلیمو را اضافه کرده و حدود ۲ دقیقه بگذارید تا کمی بجوشد و طعمها ترکیب شوند.
امولسیون با زرده تخممرغ مابقی کره را ذوب کرده، کمی خنک کنید و بهآرامی همراه با زرده تخممرغ به مواد اضافه کنید و مدام هم بزنید تا سسی غلیظ و یکدست حاصل شود (روی حرارت خیلی ملایم).
سرو سس آماده را بلافاصله روی استیک یا گوشت سرو کنید تا بافت نرم و طعم غنی آن حفظ شود.