طرز تهیه سس لبوی جذاب

این سس لبو واقعا خوشمزه و رنگی است! اصالتاً از آشپزی ایرانی می‌آید و به غذاها طعم و ظاهری خاص می‌بخشد. حتی سالادهای ساده مثل سالاد کاهو رو هم به یک خوراکی جذاب و پر از طعم تبدیل می‌کنه. می‌تونید این سس رو توی حجم زیاد درست کرده و برای مدت طولانی نگه دارید.

این سس در بسیاری از کشورهای خاورمیانه محبوب است و در کنار غذاهای گوشتی مثل کباب‌ها یا غذاهای گیاهی سرو می‌شود. ترکیب لبو با
پیاز، سیر، ماست و دیگر چاشنی‌ها طعمی منحصر به فرد ایجاد می‌کنه که برای انواع غذاها عالیه.

مواد لازم برای تهیه سس لبو:

پیاز پخته: 2 عدد
سیر پخته: 2 عدد
لبو پخته: 3 عدد
آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
ماست: 1 پیمانه
سرکه سیب: 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری
عسل: 2 قاشق غذاخوری
چاشنی وگان: 2 قاشق غذاخوری
تهیه‌ش خیلی آسونه و نتیجه‌اش فوق‌العاده است!

بعض المقالات
ذات الصلة
طرز تهیه سس رومسکو
2025/09/23

video template

این سس اسپانیایی معروف به خاطر ترکیب فلفل دلمه کبابی، بادوم رست‌شده و گوجه خشک طعمی عمیق و دودی...
ادامه مطلب